Gemeente Den Haag

Functioneel beheerder - Den Haag

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 12-11-2018 Functiecategorie ICT - Hardware / Netwerk
Standplaats Den Haag Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 36 Salaris een salaris van maximaal € 4.22...
Wij zijn op zoek naar meerdere functioneel beheerders voor verschillende teams binnen de gemeente Den Haag. Ben jij een functioneel beheerder met initiatief, ben je klantgericht en wil je service verlenen aan de Haagse gebruikers? Lees dan verder!

Wat ga je doen?
Als functioneel beheerder ben je de linking pin tussen de gebruikers en de systemen. Dat levert je een breed en afwisselend pakket aan werk op, van het bewaken van de continuïteit van de informatievoorziening, het toetsen en testen van nieuwe of gewijzigde systemen tot het voorbereiden van transities. Met onze vaak unieke systemen is dat al een mooie kluif, zeker omdat je daarbij ook de contacten onderhoudt met interne en externe leveranciers. Op een klantgerichte en probleemoplossende manier zorg je ervoor dat zij het beste uit onze systemen kunnen halen, met zo min mogelijk gedoe. Handleidingen, voorlichting en de beantwoording van vragen zijn daarbij jouw belangrijkste hulpmiddelen. Voor het – vanuit jouw ervaring en expertise – deelnemen aan projecten draai je je hand óók niet om. Een dankbare functie, zelden saai en altijd met een belangrijke maatschappelijke component: de beste service voor de medewerkers én bewoners van Den Haag.

Wie zijn wij?
Het Bedrijfsvoeringsexpertisecentrum-Informatievoorziening (BEC-I) is de partner in de informatievoorziening van de gemeente Den Haag. Samen met de CIO van de Bestuursdienst voor de kaders en de toppers van IDC Automatisering voor de uitvoering verzorgen wij de regie op alle I-gerelateerde dienstverlening binnen de gemeente. Wij leveren advies en expertise, van informatiestrategie, portfoliomanagement en decentrale ICT-strategieën tot onderzoek naar informatievraagstukken en het uitvoeren van ICT-projecten.

Wat vragen wij?

Als functioneel beheerder ben je zowel in de diepte (technische vaardigheden en kennis) als in de breedte (soft- en business skills) onderlegd. Communiceren gaat je makkelijk af, je bent klantgericht en schakelt op een snelle en natuurlijke manier tussen allerlei niveaus binnen en buiten de organisatie. Je staat stevig in je schoenen en wilt graag samen met je collega’s resultaten behalen. Daarnaast beschik je in ieder geval over:
 • een afgeronde hbo-opleiding Informatietechnologie, Technische Bedrijfskunde of Informatica en Informatiekunde;
 • minimaal 3 jaar werkervaring als functioneel beheerder, inclusief gebruikersondersteuning;
 • aantoonbare ervaring met BiSL, PRINCE2 en met TMap NEXT, Agile/Scrum (liefst met certificaten).

We zoeken functioneel beheerders voor het fysiek en publieksdomein waarbij het een pré is als je kennis en (ontwikkel) ervaring hebt met webapplicaties, Agile/Scrum, een call center oplossing of als je affiniteit hebt met systemen die ingezet worden voor technische tekeningen (CAD), plankaarten en ruimtelijke ordening.

Wat bieden wij?
Je krijgt volop ruimte voor eigen initiatieven en om met ons mee te denken over het beheer en de ontwikkeling van onze informatievoorziening. Alles in een prettige werksfeer en een open cultuur. Jouw werkplek is uitstekend te bereiken met het OV en het strand is altijd vlakbij, maar we geven je ook de mogelijkheid om thuis te werken. Daarnaast kun je rekenen op:
 • een salaris van maximaal € 4.225 bruto per maand (schaal 10);
 • een aanstelling voor een jaar, waar we daarna graag een vaste aanstelling van maken;uitstekende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals opname in het ABP-pensioenfonds, een maandelijkse bijdrage in de ziektekostenverzekering en de mogelijkheid om je secundaire arbeidsvoorwaarden te bepalen via een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% van je salaris.

Belangrijk om te weten
In verband met anoniem solliciteren zullen wij een voorselectie maken op basis van jouw werkervaring, opleidingen en vooral jouw motivatie. Daarom lezen we in je motivatie graag een antwoord op de volgende vijf vragen:
 1. Waarom wil je werken voor gemeente Den Haag?
 2. Wat verwacht je van deze baan?
 3. Op welk resultaat ben je het meeste trots en wat was jouw bijdrage daaraan?
 4. Wat zou je nog willen leren?
 5. Waar gaat jouw hart sneller van kloppen?

Meer weten?
Voor meer informatie over deze functie en de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Rinia Kanhai, Manager Functioneel Beheer, op telefoonnummer 06 55 17 43 43.

Interesse?
Reageer via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Hardware / Netwerk
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Rinia Kanhai
Telefoon 06 55 17 43 43

Vestigingsplaats

Solliciteer